Dinar amb vins blancs amb la Meritxell Falgueras

Els seguidors de l’Entaulats sabeu que la Meritxell Falgueras va ser la nostra sommelier de capçalera. Durant 10 setmanes va harmonitzar la recepta del dia amb la beguda o begudes que va considerar més addients: vins, caves i cerveses amb noms i cognoms. És a dir, amb la fitxa tècnica completa, preu inclòs. Per no tenir sorpreses i, en definitiva, per poder ‘presumir de vins’ una mica, això sí, sense esnobismes.

I com que una imatge val més que mil paraules, aquí ens teniu parlant de plats i de maridatges a l’últim capítol del ‘Vins a vins’, el programa de XTVL que pretén oferir als espectadors les eines necessàries perquè tinguin més criteri a l’hora de comprar un vi i integrar-lo a la seva vida quotidiana.

Menjar, beure i viure, a la ràdio i a la tele!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *