Alimentaria 2012. Catalonia Gourmet

CGSalatVa néixer l’estiu passat però és la primera vegada que Catalonia Gourmet té un estand conjunt a una fira de caràcter internacional.
El Clúster Català d’Elaboradors de Productes Gourmet va ser creat per potenciar el sector alimentari d’alta gamma i en aquestes estaven quan els vaig visitar a Alimentaria 2012.
Van començar l’aventura disset empreses, ara ja són una vintena i s’han marcat com a objectiu doblar aquest número en un parell d’anys.
“Ens agradaria augmentar, sobretot, la presència d’aigües, vins i caves”, m’explica l’Ignacio Guasch, la veu de Petit Plaisir, una de les firmes que formen part del projecte. De moment, aquest sector està ben representat per la Cava Castell Sant Antoni, però el celler català és molt ampli i entenc que vulguin ampliar el celler amb altres marques de qualitat.

CGDolçVa ser una visita llampec però suficient per tastar el pa de fetge d’Artesanies Carlit, els llaminets Salgot, el salmó Benfumat, les catànies Cudié, les Galetes Trias, les neules de la nova col·lecció Casa Graupera (en parlava a un altre post), les làmines de xocolata de Chocolat Adiction (Petit Plaisir)
i els torrons Alemany. —L’oli era d’oliva, bo, però no us puc assegurar la procedència. El que us puc dir és que Molí de Pomerí, Molí Duran, Ferrer, Feliubadaló i Mallafré assorteixen el clúster. Quin bé de Deú!—

PD. El Nadal passat, Catalonia Gourmet va seleccionar vint productes, un per marca, i els va col·locar dins d’un maletí de fusta creat pel dissenyador Antoni Miró. Es deia ‘Big Gourmet’ i reinterpretava la cistella tradicional amb molta classe i estil. Veurem amb què ens sorprenen aquest any, diuen que ja hi estan treballant…

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *