Casa Graupera, innovar des de la tradició

joiesmediQuè us semblaria començar la setmana amb una notícia dolça? Doncs en tenim una de la mà de la mataronina Casa Graupera. Després de reinventar les neules i de crear un maridatge de la neula amb sabors i begudes diferents inspirat en les 4 estacions ara s’han proposat que tornem a berenar. Però no es tracta de menjar qualsevol cosa, no us penseu, sinó d’assaborir les petites joies gastronòmiques que integren les seves col·leccions més noves: Mediterrani i Món.
Si us agrada el iogurt tasteu Mediterrani perquè protagonitza aquesta col·lecció, juntament amb fruites del litoral, llimona, préssec, fruites del bosc i xocolata blanca.
joiesmon
Si voleu tastar sabors menys tradicionals la vostra col·lecció és Món: 4 neules elaborades amb te asiàtic, menta europea, plàtan africà, mango americà i xocolata negra o amb llet.
Pels que no conegueu aquesta empresa artesana amb seu a Mataró només dir-vos que, des de la seva fundació l’any 1895, no ha deixat de valoritzar l’elaboració artesanal de neules, torrons, galetes, xocolates i altres postres tradicionals catalanes.
I si no sou de berenar, no patiu! Aquestes neules tan especials es poden assaborir a qualsevol hora del dia i són un regal ideal per a qualsevol gurmet.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *