Compte enrere per Alimentaria 2012!

Exemple

Amb la preacreditació feta i totes les convocatòries escampades per la taula… —Intentaré assistir a tot el que pugui però encara no sé com ho faré, mare meva—. Tothom al meu voltant parla d’Alimentaria. Bona senyal! És evident que tenim ganes de retrobar vells amics i brindar amb ells, de tastar nous productes, d’assisitir a exhibicions culinàries en directe… En definitiva, de gaudir de la gastronomia de qualitat. Per exemple, de ‘Les Parelles Perfectes’ que l’expert formatger Enric Canut i el xef i propietari del restaurant Mugaritz, Andoni Luis Aduriz, han preparat per l’espai ‘España, el País de los 100 Quesos’, una de les activitats més veteranes del saló. Mireu-los aquí sota que eixerits amb tot l’equip de cuina de l’establiment guipuscoà!

Canuticia

Com que en el meu primer post sobre la fira vaig manifestar una certa fal·lera per gaudir d’aquesta proposta lúdica i sensorial, l’Enric —que és un bon amic— m’ha avançat material gràfic sobre el que ens trobarem les persones que ens acostem al saló Interlact.

Fitxa1Fitxa2

 

 

 

 

 

 

 

Fa venir salivera, oi? Aquest és el grup dels formatges frescos i els seus acompanyants sòlids. Els líquids els haurem de conèixer in situ. Bé, si us hi fixeu, en la imatge de la dreta queda clar que el maridatge es farà amb cervesa de blat Weiss Damm. Una sintonia que el duo Canut-Aduriz espera que ens sorprengui tant com a ells. Només recordar que, juntament amb la cervesera DAMM, el CRDO Jerez i l’INCAVI català han apostat fort per l’activitat aportant una àmplia gamma i selecció dels seus vins.

Com diu el web del saló: “Quinze anys després de la seva estrena a Alimentaria, aquesta activitat segueix reinventant-se per apropar les propostes del ric mercat formatger espanyol a empreses i distribuïdores”. I a periodistes, blocaires i amants d’aquest sector, afegiria jo.
Ens veiem al Recinte Firal Gran Via 2!

1 Comment
 • Cuina Cinc
  març 24, 2012

  Fantàstic Carme,
  Enric Canut el gurú del formatge:))
  Andoni Luis Aduriz, jo li dic el cuiner de les flors!! per la seva sensibilitat a la cuina i més
  La Carme la cronista poeta!
  Gaudiu tot i més!!
  Bon cap de setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *