1er Congrés Internacional Menjar a l’Escola

martinarosaAvui ha començat el 1er Congrés Internacional Menjar a l’Escola que, fins divendres 1 de juny, abordarà, discutirà i aprofundirà en aquelles dimensions que permetin comprendre la complexitat de menjar a l’escola i, amb això, la complexitat de l’alimentació en la nostra societat contemporània. El congrés tindrà múltiples escenaris, com la Universitat de Barcelona, l’Edifici La Pedrera —també a la capital catalana— o la Fundació Alícia, a Sant Fruitós del Bages (Manresa). Precisament aquest centre de recerca aplicada a la gastronomia és un dels organitzadors del congrés, juntament amb l’Observatori de l’Alimentació (ODELA), amb seu a Santa Coloma de Gramenet.

El programa és molt interessant i el debat em sembla imprescindible. I no sóc l’única. Sé de primera mà que les inscripcions arriben a preu fet i que les places per assistir al precongrés —que s’està celebrant durant tota la jornada a Alícia— està complet des de fa dies. I és que entaular-se bé des de petits és tan important!

PD. Aquesta nena tan riallera és la Martina, la filla d’una bona amiga. Oi què és maca?

Entrada escrita a Viure i etiquetada com , , , , , , , .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>