1er Congrés Internacional Menjar a l’Escola

martinarosaAvui ha començat el 1er Congrés Internacional Menjar a l’Escola que, fins divendres 1 de juny, abordarà, discutirà i aprofundirà en aquelles dimensions que permetin comprendre la complexitat de menjar a l’escola i, amb això, la complexitat de l’alimentació en la nostra societat contemporània. El congrés tindrà múltiples escenaris, com la Universitat de Barcelona, l’Edifici La Pedrera —també a la capital catalana— o la Fundació Alícia, a Sant Fruitós del Bages (Manresa). Precisament aquest centre de recerca aplicada a la gastronomia és un dels organitzadors del congrés, juntament amb l’Observatori de l’Alimentació (ODELA), amb seu a Santa Coloma de Gramenet.

El programa és molt interessant i el debat em sembla imprescindible. I no sóc l’única. Sé de primera mà que les inscripcions arriben a preu fet i que les places per assistir al precongrés —que s’està celebrant durant tota la jornada a Alícia— està complet des de fa dies. I és que entaular-se bé des de petits és tan important!

PD. Aquesta nena tan riallera és la Martina, la filla d’una bona amiga. Oi què és maca?

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *