25è aniversari de l’Escola Joviat de Manresa

joviat25

Que una iniciativa privada celebri les noces d’argent sempre és una bona notícia. I encara més si es dedica a formar bons professionals. Aquest és el cas de l’Escola Joviat de Manresa que, dilluns al vespre, va celebrar el seu 25è aniversari amb una gran festa a la qual van assistir-hi 1.500 persones entre alumnes, exalumnes, familiars, professors i personalitats de diferents àmbits. El gastrònom Pep Palau i la cap de comunicació del centre, Gemma Pedragosa, van exercir d’amfitrions d’un acte on no hi van faltar grans cuiners i cuineres del nostre país, com Ferran Adrià, Joan Roca i Carme Ruscalleda que, juntament amb Josep i Jordi Vilaseca —fundador i director de la Joviat, respectivament—  van lliurar els diplomes a la 21ena promoció de l’entitat. D’altres com Artur Martínez, xef del restaurant Capritx i L’Obac, ambdós a Terrassa, va ser guardonat amb el premi a la Millor Trajectòria Professional. Una trajectòria iniciada precisament a aquesta escola fa 19 anys.

Vaig tenir l’oportunitat d’endinsar-me a les instal·lacions de la Joviat el 5 de maig de 2009 gràcies a la revista CUINA. Hi vaig cobrir el 6è Concurs de Joves Cuiners i Cambrers, un certamen anual organitzat per la publicació i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. I crec que el reportatge publicat és un mirall del que vam viure aquell dia i de la tasca que duen a terme tots aquests centres.

Felicitats a la família Vilaseca, al professorat i a tots i totes els que han aconseguit que la de Manresa s’hagi convertit en una de les escoles d’hoteleria més prestigioses d’Europa!

concurs1concurs2concurs3

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *