25è aniversari de l’Escola Joviat de Manresa

joviat25

Que una iniciativa privada celebri les noces d’argent sempre és una bona notícia. I encara més si es dedica a formar bons professionals. Aquest és el cas de l’Escola Joviat de Manresa que, dilluns al vespre, va celebrar el seu 25è aniversari amb una gran festa a la qual van assistir-hi 1.500 persones entre alumnes, exalumnes, familiars, professors i personalitats de diferents àmbits. El gastrònom Pep Palau i la cap de comunicació del centre, Gemma Pedragosa, van exercir d’amfitrions d’un acte on no hi van faltar grans cuiners i cuineres del nostre país, com Ferran Adrià, Joan Roca i Carme Ruscalleda que, juntament amb Josep i Jordi Vilaseca —fundador i director de la Joviat, respectivament—  van lliurar els diplomes a la 21ena promoció de l’entitat. D’altres com Artur Martínez, xef del restaurant Capritx i L’Obac, ambdós a Terrassa, va ser guardonat amb el premi a la Millor Trajectòria Professional. Una trajectòria iniciada precisament a aquesta escola fa 19 anys.

Vaig tenir l’oportunitat d’endinsar-me a les instal·lacions de la Joviat el 5 de maig de 2009 gràcies a la revista CUINA. Hi vaig cobrir el 6è Concurs de Joves Cuiners i Cambrers, un certamen anual organitzat per la publicació i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. I crec que el reportatge publicat és un mirall del que vam viure aquell dia i de la tasca que duen a terme tots aquests centres.

Felicitats a la família Vilaseca, al professorat i a tots i totes els que han aconseguit que la de Manresa s’hagi convertit en una de les escoles d’hoteleria més prestigioses d’Europa!

concurs1concurs2concurs3

Entrada escrita a Escriure i etiquetada com , , , , , , , , .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>