Els 50 millors restaurants del món

A hores d’ara no és cap novetat. El Celler de Can Roca ha tornat a quedar segon a la llista ‘The World’s 50 Best Restaurants de la revista Restaurant. El meu vot ja el vaig deixar escrit en el post anterior a aquest… Vaig seguir la gala des de casa, en live stream. En directe, vaja. Un exercici curiós que no sé si repetiré però que em va servir per posar cara a alguns cuiners que no coneixia i per observar les expressions dels assistents. Em va agradar l’ovació amb la qual van rebre tant l’Elena Arzak, la ‘Millor cuinera del món del 2012’ segons la mateixa publicació, com als germans Roca. També l’alegria del equip del Noma de René Redzepi —perquè no dir-ho— en repetir primer lloc a la classificació. I em va sorprendre l’intercanvi de tuits que bullia a la xarxa, el qual no entraré a valorar…

I entre l’alegria i la sorpresa —perquè no ho recordava— he recuperat una de les agendes de restaurants que vaig escriure per a la revista Epicur Magazine fa uns anys. Està dedicada a Viena, ciutat que he visitat en diverses ocasions, i he descobert que l’establiment que apareixa destacat, el restaurant Steirereck, rebia ahir el premi ‘Slow Food’ a la cuina compromesa i localista. Quines coses té la vida. I la memòria! Lògicament, no us puc prometre que tots els establiments estiguin com els vaig deixar però si us decidiu visitar la capital d’Àustria podeu jugar a trobar-los. Quan hi torni, jo ho faré. Mahlzeit!

viena1viena2

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *