Mirandoalmar: proximitat a les vistes i al plat

terrassaÉs d’aquells impulsos que no té remei. Dius el nom d’aquest restaurant i sempre hi ha algú que et recorda la famosa cançó del bolerista espanyol Jorge Sepúlveda. La veritat és que la lletra del bolero en qüestió és una mica melangiosa (“Mirando al mar soñé, que estabas junto a mí. Mirando al mar yo no sé qué sentí, que acordándome de ti, lloré”) però li escau. Qui no s’hagi deixat endur mai per una tristesa vaga en contemplar aquesta gran taca blava que aixequi la mà! Ara bé, difícilment us posareu tristos si us entauleu aquí.
Oi que aquestes favetes amb llagostí i menta i aquest rissotto de ceps us inspiren pensaments més aviat positius? Ja m’ho pensava… Aquests són alguns dels plats que vaig tastar durant la meva visita al Mirandoalmar, una de les propostes del nou espai gastronòmic del Centre Comercial Maremagum de Barcelona.

favetesrissottoAssessorat per Rafa de Valicourt (ex Tram-Tram, Torre del Remei o el Castell de Ciutat) i gestionat pel Grup Diàleg —amb un altre restaurant a la capital catalana, Altinglao—, l’establiment basa la seva oferta en dos puntals: el producte de proximitat i les vistes sobre el port i el barri de la Barceloneta. Embotits de l’Alt Urgell, ous estrellats amb encenalls de pernil de Guijuelo, amanides, arrossos, closques al vapor, peixos a la brasa o carns a la llosa són altres de les propostes d’una carta que canvia en funció de la temporada. Com aquesta taula de formatges —de la Cerdanya, Sort i Palau d’Anglesola— amb contrastos i aquest gelat de xocolata amb un punt de sal i una flor de nata. Dues postres llamineres de debò!

formatgesgelatxocoLa cuina de Mirandoalmar està oberta des del migdia fins la mitjanit, els 365 dies de l’any, en consonància amb els horaris del centre comercial. I té un ‘germà petit’ a la mateixa planta, a l’Espai Gust, una zona de degustació i take away on podreu tastar croquetes i truites, la seva proposta exprés.

Tot plegat —recordeu— dins d’aquest projecte gastronòmic inaugurat oficialment el passat 25 d’abril al Maremagnum. Sota el meu punt de vista un encert perquè neix amb la intenció de recuperar i donar valor a un indret d’ublicació privilegiada que molts barcelonins i barcelonines teníem descartat com a opció d’oci. Mirando al mar soñé… que lo conseguirán!

retol

 

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *