III Concurs BlocDOcat al millor bloc vitivinícola català

blocdocatLa Denominació d’Origen Catalunya va lliurar ahir al vespre els premis del III Concurs BlocDOcat al millor bloc vitivinícola català a Internet. Una activitat que organitza amb l’objectiu de premiar les iniciatives particulars per difondre els valors del món de vi i de la viticultura a través de les seves bitàcoles o blocs.
La guanyadora va ser la periodista Ruth Troyano per Vins, moments, persones, “un bloc modest que he estrenat fa uns dies amb l’objectiu de compartir maridatges emocionals i sentimentals”, escrivia ella mateixa en un mail que em va enviar. Ruth, serveixin aquestes quatre ratlles per felicitar-te pel premi. A tu i als companys que han rebut les mencions especials: Ramon Francàs, per esdevenir una referència informativa amb el seu bloc ‘Vi-Franc‘, i Joan Gómez Pallarès per esdevenir un referent en qualitat i constància amb el seu ‘De Vinis‘. Salut i visca el vi català!
4 Comments
 • ruth
  juny 27, 2012

  Moltes gràcies, Carme!

  • Carme Gasull
   juny 27, 2012

   Les bones notícies s’han de compartir, Ruth! Felicitats de nou!

 • Joan Gómez Pallarès
  juny 28, 2012

  Moltes gràcies, Carme!
  Joan

  • Carme Gasull
   juny 28, 2012

   No es mereixen, Joan! Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *