Viemocions, un club pels qui s’estimen el món del vi

angel Fa uns dies vaig rebre un correu d’un amic de copes. Però de copes Riedel i Spiegelau! I doncs què us penseu!
Aquí teniu el seu retrat. Segur que molts de vosaltres el reconeixeu… És l’Àngel García Petit, un professional de la sanitat, l’enologia, i la docència que es dedica a divulgar la cultura del vi a les aules i als mitjans de comunicació, entre ells a la revista CUINA.

Fetes les presentacions de la persona paso a detallar-vos l’assumpte del mail perquè em sembla que val molt la pena. L’Àngel em donava a conèixer Viemocions, el projecte que ha endegat amb un grup d’apassionats i de grans coneixedors de temes enològics com ell.

logotipViemocions és un portal gratuït en el què qualsevol afeccionat pot preguntar, suggerir, aportar i opinar sobre tot el relacionat amb la cultura del vi. Viemocions és un espai on trobar referències històriques, vincles amb l’art, la tradició del conreu de la vinya, i el món del vi en tota la seva amplària. I Viemocions és també una agència de viatges que confecciona rutes enoturístiques a la carta, amb estades exclusives, visites preparades a cellers, SPAs, hotels rurals i vinyes poc visitades que obriran les seves tanques per a vosaltres. Quin cupatge!

Si sou dels que “us emocioneu amb tots els tons del vi dintre una copa neta a punt de ser tastada” us fareu vostre el projecte. Àngel i companyia, brindo per l’èxit de la iniciativa!

1 Comment
 • àngel garcia petit
  juliol 24, 2012

  Gràcies per fer-nos costat Carme!
  Encara som molt petits (faig honor al meu cognom) i estem en rodatge, però passat l’estiu us volem oferir un bon ventall d’ofertes de tota mena relacionades amb el tema que ens apassiona: el vi.
  De moment hi ha actives dues rutes enològiques pel Penedès. Una relacionada amb el mestre Pau Casals, i l’altra amb els castells, els Castellers de Vilafranca, i les vinyes d’alçada.
  Una abraçada Carme!
  Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *