Premi Cuiner de l’Any 2013, comença el compte enrere

fgirona
Rebo la nota de premsa dels nominats al Premi Cuiner de l’Any 2013 i penso en tots els bons professionals que hi ha al nostre país que encara no tenen el reconeixement que es mereixen. És el cas de Jordi Garrido (Mas de Torrent, Torrent), Mandu Gimeno (Bohèmic, Barcelona), Albert Marimon (La Cava, Tàrrega), Antonio Romero (Suculent, Barcelona) i Àlex Suñé (Mil921, Barcelona), els cinc finalistes d’aquesta edició. Aquí els teniu.

cuinersany

El guardó està promogut per Fòrum Gastronòmic —enguany amb el patrocini de La Vanguardia i la col·laboració de BonPreu— i s’atorgarà el diumenge dia 24 de febrer en el marc del Fòrum Gastronòmic Girona 2013. I els candidats han estat seleccionats per un jurat format pel Consell Assessor del Fòrum, així com altres professionals de diferents àmbits gastronòmics, que ha tingut en compte la relació qualitat-preu, la capacitat d’innovació en formats de negoci i el concepte i aplicació d’una alimentació saludable.

Si ho voleu, podeu participar en l’elecció des d’ara mateix i fins el 15 de febrer a través de les webs del diari i del congrés gastronòmic. I si més no, ja sabeu qui són i on podeu anar a tastar el que fan.

Accions com aquesta donen visibilitat a la feina de cuiners i de restaurants que no apareixen als mitjans amb massa freqüència però que s’esforcen en oferir el millor del rebost en les seves elaboracions. Això està bé. I cal promocionar-ho.

PD. Si sou seguidors del bloc sabreu que tinc predilecció per un dels cinc. El localitzeu?

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *