‘Els vins de la teva vida’ de Meritxell Falgueras

vinsvidaÉs la reina de copes, de bon vi, això sí. I ahir va tornar a brillar a la presentació del seu segon llibre: Els vins de la teva vida (Angle Editorial, 2013). Una no-guia divertida i sense complexos, imatge de si mateixa, que us ajudarà a seleccionar l’ampolla més adequada segons la situació que se us presenti.

L’al·licent afegit per comprar aquesta novetat editorial és el pròleg de l’Andrés Iniesta, un rei del futbol i ànima dels vins Corazón Loco, amparats sota la DO Manchuela. L’elecció ideal per gaudir d’un partit del FC Barcelona!

Són propostes com aquesta les protagonistes de la segona obra de la meva amiga i sommelier Meritxell Falgueras. Però no us en donaré més detalls. Si les voleu conèixer totes caldrà que visiteu la llibreria més propera o el Celler de Gelida, el negoci familiar.

I si voleu veure a l’autora en acció apunteu dues dates: dimarts 26 de febrer i dilluns 11 de març, quan tornarà a presentar-la. La primera cita serà dins el marc del Fòrum Girona 2013, amb el sommelier dels sommeliers Josep (Pitu) Roca i la segona, a la Casa del Llibre de Barcelona (Rambla de Catalunya, 37) amb la companyia estel·lar de la família Ruscalleda-Balam.

Brindo per tu, Meritxell! Pel teu èxit i per tots els vins que tastarem plegades al llarg de la vida. Petons de tinta fina.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *