Per Quaresma, bacallà… i cerveses

bbf2013La pluja dels últims dies ha deixat Barcelona neta i polida, a punt per acollir dos esdeveniments gastronòmics molt atractius.

A partir de demà i fins diumenge, tindrà lloc la segona edició del Barcelona Beer Festival (BBF). O la possibilitat de tastar més de 300 cerveses artesanes del país i de fora en un indret d’altura: la Cúpula de Las Arenas. Conferències, taules rodones, presentacions de llibres, tastos dirigits o maridatges són algunes de les activitats programades dins aquesta plataforma de divulgació i degustació de la cervesa artesana i de qualitat.

Demà arrenca també la Ruta del Bacallà, una iniciativa promoguda pel Gremi de Bacallaners de Catalunya que té com a objectiu informar als consumidors dels llocs on poden comprar l’autèntic bacallà curat i remullat tradicional així com oferir-los diferents opcions per tastar-lo. El recorregut estarà vigent fins el 31 de març i compta amb la participació de 30 restaurants i 19 botigues de la capital catalana. Qui va dir que la Quaresma era avorrida?

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *