Gastroseccions a La Xarxa 6

El Feel Vermut de Tarragona, la gastronomia de dia i de nit del Festival ‘Girona, Temps de Flors, el Firacóc 2013 i la 6ena Fira de l’Embotit de Tremp són algunes de les activitats que tenen lloc aquest cap de setmana. N’hem parlat avui al Matins en xarxa de Marc Lobato. I també de la trajectòria del cuiner Carles Gaig, dels inicis i dels projectes vigents.


Quan es tenen fills petits, anar a fer un beure o un àpat a un restaurant pot convertir-se en una càrrega més que en un plaer. Per això, moltes vegades optem per no surtir a menjar fora o visitar només locals de menjar ràpid. Si us interessa el tema, escolteu El Mirador de Barcelona i l’itinerari gastronòmic que hem fet per alguns establiments condicionats per gaudir de la taula en família.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *