L’art de cuinar valors. Revista Valors. Juny 2013

Vaig conèixer part de l’equip de l’Associació Cultural Valors pels volts de Nadal. Em van trucar per participar en una tertúlia radiofònica sobre els valors dels àpats nadalencs a La Xarxa —la podeu tornar a escoltar si busqueu el post al blog—. I fa uns mesos es van tornar a posar en contacte amb mi per demanar-me un article sobre els valors de la cuina per la publicació que editen mensualment. El resultat ja és al quiosc i llueix així de bé!

I és que, aprofitant el nomenament del Celler de Can Roca de Girona com a ‘millor restaurant del món’, el número de juny de la revista es dedica a descobrir quins són els valors que s’amaguen darrera els fogons de l’establiment a partir del testimoni del seu xef, en Joan Roca.

Entre els continguts culinaris destaquen també les aportacions de dos cuiners més, l’Ada Parellada, ànima del restaurant Semproniana de Barcelona, i l’Isaac Sabrià, xef del restaurant i espai gastronòmic la Sala Gran de Llofriu (Girona).

Si no coneixeu la publicació aquest monogràfic és un motiu ben llaminer per descobrir-la. Us deixo amb les meves reflexions. Ja em direu què us semblen…

valors1valors2

0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *