Gastroseccions a La Xarxa 14

Els ‘Sopars Sota els Focs’ de Tarragona, la 1a Festa de la Cervesa a Sant Iscle de Vallalta, el Vijazz Penedès o la Ruta Gastronòmica per Cabrils són algunes de les activitats que hem comentat als Matins en xarxa de Marc Lobato. A més, hem parlat del primer iogurt desnatat amb extracte de stevia, un dels productes més nous de La Fageda. Ens ho ha explicat l’Albert Riera, director de comunicació de la cooperativa, juntament amb moltes altres coses.


Gelats, granissats, batuts, orxates… Barcelona compta amb un bon grapat d’establiments on podem comprar i degustar dolços refrescants. N’hi ha de més clàssics i de més innovadors però tots els que hem triat per fer el nostre itinerari gastronòmic particular són de qualitat. Per saber quina ha estat la nostra tria caldrà que escolteu El Mirador de Barcelona de Vanessa Raja. Aquí teniu l’enllaç.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *