Bolets. Restaurant Sala. Berga

Podria dir que els he caçat o recollit jo però mentiria. Me’ls he menjat, això sí. Els que veieu i els que no s’aprecien a la fotografia. El seu origen, els boscos del Berguedà, i els seus propietaris —abans de passar a les meves mans i al meu estòmac—, la família Márquez, del Restaurant Sala de Berga. Presentació breu pels que no els coneixeu. El cap de família, el Miquel Márquez, és un dels grans introductors dels bolets a l’alta cuina. Li apassionen. I es nota. La seva filla, la Isabel, ha heretat passió i coneixements. I és dolça com la barreja de bolets que serveixen a l’establiment. La temporada boletaire promet però si no sou massa traçuts en l’art de la recolecció no patiu gens. Els Márquez Sala us faran oblidar aquesta manca de destresa i recordar els sabors de la terra, de la seva terra. És temps de bolets. Gaudim-ne!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *