‘Entre Vinyes’ amb Meritxell Falgueras

Aquesta setmana, La2 de TVE Catalunya estrena un nou programa que pretén promoure i fomentar la cultura del vi català. Es dirà ‘Entre Vinyes’, s’emetrà tots els diumenges a la una del migdia i comptarà amb una conductora de primera, la sommelier Meritxell Falgueras. Us el recomano perquè és amiga meva? Sí. I perquè us permetrà aprofundir en les 12 denominacions d’origen catalanes, conèixer la diversitat de varietats de raïm que es produeixen al nostre territori, entrar a prop d’un centenar de cellers, descobrir bons vins a bons preus i diferents activitats enoturístiques. Productors, elaboradors, enòlegs, pagesos, cuiners… gent que estima la vinya i el vi també hi seran presents. Si sentiu el mateix, no us el podeu perdre.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *