Gastronomistas a La Xarxa

Aquest migdia, el Josep Sucarrats i una servidora hem fet un ‘remember when’ a les ones radiofòniques. Ens han convidat al programa ‘Deixa’m tastar’, als estudis de La Xarxa a Barcelona, per parlar del que més ens agrada, la gastronomia, i del nostre últim projecte en comú, Gastronomistas. En Josep i jo hem compartit taula moltes vegades. L’estiu del 2011 ho vam fer a COMRàdio durant uns quants caps de setmana per parlar de menjar, beure i viure millor. I d’aquella experiència va sorgir aquest blog que alimento de tant en tant.
No he trobat una imatge millor per il·lustrar la (re)trobada. És la fotografia que ens vam fer per promocionar l’Entaulats, el programa de ràdio que dóna nom a aquest quadern de bitàcola. L’autora és una bona amiga comuna i una gran professional, la Neus Chordà. Té la seva gràcia, oi? A nosaltres ens ho va semblar… Si us ve de gust escoltar-nos, endavant!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *