Premis Blog Catalunya 2013

Ahir es van fer públics els noms dels guanyadors dels guardons que entrega anualment l’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement). I volia deixar constància de la meva assistència al Teatre Auditori de Granollers, l’escenari escollit per lliurar els VI Premis Blog Catalunya.
logopremisL’Entaulats era un dels finalistes en la categoria de Cuina, gastronomia i enologia i m’hi vaig voler acostar per veure què es coïa a la Catosfera. Només expressar la meva satisfacció per arribar a la final i felicitar els guanyadors d’aquest apartat: la Magda Pradas, autora del blog personal ‘L’hora del tàper’ i l’equip de la revista digital ‘Ets el que menges‘, amb la Núria Coll al capdavant.
Tot un honor compartir ‘candidatura’ amb vosaltres, companys.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *