Vespre a La 2

vespreala2
El nou magazine de TVE Catalunya s’ha presentat avui a l’Hotel Casa Fuster de Barcelona tot i que s’estrenarà dilluns 23. Es tracta d’un espai diari que pretén apropar als espectadors les notícies, els esports, la ciència, les tendències, el coaching, la cultura… Tot el que desperti interès tindrà cabuda en aquest nou programa.

I a que ve aquesta promoció? Doncs que m’estreno a la televisió! Per la porta gran i amb un equip de luxe! M’encarregaré de la part gastronòmica, principalment del menjar, del producte i de les taules, perquè del beure se n’encarregarà la meva estimada amiga i sommelier Meritxell Falgueras. Som una bona colla. Hi ha la Mabel Martí, la Roser Amills, el Pere Figuerola, la Núria Cuadrado, la Marta Català… Gent de dins i de fora de la casa amb un mateix tarannà. Així m’ho sembla.

“Simpatia, naturalitat i interès”. En Xavi Díaz, el presentador del Vespre a La 2, ha dit avui en una entrevista que li agradaria que aquest fos l’ADN del programa. Brindo per aquest trio d’asos i espero que ens acompanyeu en aquesta nova aventura!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *