Formatges artesans del Pirineu

Aquest cap de setmana, La Seu d’Urgell acull una de les cites més importants del calendari gastronòmic. Es tracta de la 19a edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que s’enmarca dins la Fira de Sant Ermengol, un gran aparador dels productes que elaboren una quarentena de formatgers artesans catalans, aragonesos, navarresos, bascos i francesos dels Pirineus. El punt de trobada és el nou poliesportiu de la capital de l’Alt Urgell on cada formatgeria disposa d’un estand d’exposició, degustació i venda. A més, aquelles que ho volen, poden presentar a concurs les seves creacions i esperar el resultat poques hores després que la mostra hagi obert les seves portes.

Fins aquí, tot segueix més o menys com cada any. Però en aquesta ocasió hi ha una novetat que heu de saber. I és que, amb motiu del seu 30è aniversari, l’Associació Catalana de Formatgers Artesans (ACREFA) ha organitzat un gran bufet lliure i sense límits per la nit de dissabte. Un festival de formatges acompanyats de crudités, amanides, pans i vins dels cellers Cèrvoles i Castell del Remei (DO Costers del Segre). La cita, dissabte 19 d’octubre, de 20.30 a 22.30h., a l’hotel El Castell de Ciutat de La Seu d’Urgell. L’entrada costa 17€ per persona.
La vetllada promet.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *