Melmelada de tomàquet

M’encanta el tomàquet. Crec que ho he escrit en alguna altra ocasió. M’agrada en totes les seves versions. I la melmelada n’és una. L’autora d’aquesta delícia no ho devia saber però la va encertar de ple. Us la presento. Es diu Raquel Puente, és periodista, amant de la gastronomia, cuinetes i propietària d’una petita fonda a la Conca de Barberà, un altre dels meus amors confessats. Li vaig fer una visita exprés passat l’estiu al encara més petit poble de Vallverd de Queralt, on té la llar i el negoci: Casa Miret. Una antiga casa senyorial transformada en allotjament rural amb encant, gust i ànima que ofereix descans i bons aliments. Productes de proximitat, de la terra, sovint ecològics, són protagonistes de les seves receptes. Esmorzars casolans, tastos de vins, sopars per a grups reduïts i conserves. Tot això ofereix la Raquel als que decideixen fer parada i fonda a Vallverd. La propera vegada allargaré l’estada.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *