Ous. Restaurant L’Eggs. Barcelona

Si sou amants dels ous en totes les seves variants segur que heu sentit a parlar del nou projecte del xef Paco Pérez a Barcelona: L’Eggs. Aquests ous ‘a l’anglesa’ estan al final del Passeig de Gràcia dins un local gran, diàfan, acolorit i ple d’elements que recorden quin és l’ingredient estrella. Els ous que omplen la carta són ecològics i de corral, seleccionats per la botiga on-line Genuinus, i les propostes, diverses. La fotografia de sota és un mar i muntanya, un ou ferrat amb espardenyes i salsitxes molt gustós que mereix més d’una visita. N’hi ha d’altres divertides i efectives com la torti-pizza, que substitueix la base italiana per ou. I de grosses, com l’ou d’ànec en salsa Pequín. La recomanació final, deixeu un racó pel suflé de xocolata amb gelat d’avellana o el pastís tebi de mascarpone amb gelat de llet d’ovella i fruites vermelles. Grans postres.

eggseis

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *