Detalls amb valors. Nadal 2013

Lots de Nadal artesans i amb valor social. Aquesta és la proposta de la cooperativa L’Olivera Cooperativa i l’Associació Alba, dues entitats que treballen per fer més fàcil la vida de les persones amb dificultats. La primera dóna feina a 34 persones en risc d’exclusió social a Vallbona de les Monges (Lleida) que elaboren olis d’oliva arbequina i vins amparats sota la DO Costers del Segre. —Si encara no els heu tastat sapigueu que feu tard—. A l’obrador de la segona, situat a la ciutat de Tàrrega (Lleida), ocupen a 14 persones amb dificultats especials que elaboren diferents tipus de galetes sota la marca El Rosal, entre elles, ‘els arrugats’, l’estrella del local. Vins, olis, galetes i també torrons Alemany, paté Es pallarès, fuet Càrniques Pijoan, melmelada Vilodi, formatges Sant Gil d’Albiol i Suau de la Segarra… El catàleg de ‘Detalls amb valor’ és gran i variable, podeu personalitzar el cistell en funció del vostre pressupost. Gran o petit, si aposteu per aquests lots estareu regalant qualitat i respecte per les persones i pel territori.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *