Premis Cartaví 2013

logocartaviEl Palau Reial de Pedralbes de Barcelona va acollir ahir al vespre el lliurament dels Premis Cartaví 2013, que distingeixen els restaurants catalans que promocionen els vins elaborats sota les onze denominacions d’origen de casa nostra. En aquesta edició els guardonats han estat: Roca Moo, La Taverna del Clínic i Tapas 24 (Barcelona), Casa Nostra (Corbera de Llobregat), La Terrassa del Museu (Terrassa), La Taverna del Vinseum (Vilafranca del Penedès), Casamar (Llafranc), Mas Romeu (Lloret de Mar), Maca Beu (Palamós), Lo Ponts (Ponts), Els Fogons de la Carme (Garrigues), Celler de l’Àspic (Falset), Piró (Gratallops) i El Cobert (Montbrió del Camp). Així mateix, el periodista Ramon Francàs va rebre el Premi Especial per la seva tasca de difusió dels vins que es fan a Catalunya.

francasL’acte va ser presidit pel Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, conjuntament amb el President de l’Associació Vinícola Catalana, Miquel Torres, el President de l’Associació Catalana de Sommeliers, Xavier Ayala, el Director General de l’INCAVI, Jordi Bort, i el Secretari General de FIVIN, Domingo Valiente.

Enguany he tingut el plaer de formar part del jurat que ha decidit els premiats. És difícil jutjar la feina dels altres i puc entendre que hi haurà participants en desacord amb el resultat, però vam esforçar-nos per triar els millors. Les meves felicitacions a tots els participants!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *