Creative Signatures

creativesig

No necessiten presentació, però us els presento per si hi ha algun despistat a la sala. Ells són el cuiner de postres Jordi Roca, la sommelier Meritxell Falgueras y el cocteler Javier de las Muelas (Millor Mixòleg de l’Any 2013) reunits fa uns dies a la Dry Martini Academy de Barcelona per presentar Creative Signatures, un web que ofereix la possibilitat d’aprendre alta cuina, enologia i cocteleria sense moure’s de casa. Com? A través de diferents cursos on-line, tots de temàtica enogastronòmica, amb uns ‘professors’ d’alt nivel, com ells tres. Els cursos estan disponibles en castellà i en anglès i es poden comprar directament des de la pàgina web de la firma un cop l’usuari s’ha registrat. Iniciació a la cata, Cuina en miniatura o Clàssics moderns de la cuina catalana són algunes de les propostes que hi trobareu a uns preus que oscil·len entre els 59 i els 79€. Vídeos, receptes, trucs, consells… sempre disponibles des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. Doneu-li una ullada, val la pena.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *