Melocomo. Itàlia a Barcelona

Tinc debilitat per Itàlia i aquesta setmana sóc una mica més dèbil per culpa de Melocomo, un establiment del barri barceloní del Poblenou que uneix en un sol espai botiga, cuina, àrea de degustació i sala d’estar per les famílies (salottino). Gurmets grans i petits preneu bona nota. A la botiga hi trobareu pasta, vins o conserves, però sens dubte els protagonistes són els formatges i els embotits artesanals, de petits productors, que s’importen setmanalment des de la República.

mortadela
Mozzarella, caciotta, burrata, salame, mortadella… No sabreu per on començar ni com acabar. A Barcelona hi ha pizzeries, restaurants italians, obradors, botigues de pasta fresca i aquest negoci atrevit i apassionat que convida a entrar-hi, a observar, a tastar i a gaudir de la gastronomia.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *