‘Tast a la Rambla – 1a Setmana de Gastronomia a Barcelona’

La setmana vinent es prepara una moguda grossa a Barcelona. Es tracta de la primera edició de ‘Tast a la Rambla’, un gran festival culinari i ciutadà que tindrà lloc del 12 al 15 de de juny i en el qual hi participaran 42 dels restaurants, bars i pastisseries de la ciutat. Durant aquests quatre dies, La Ramblabarcelonina es convertirà en un passeig gastronòmic repartit en 4 zones temàtiques amb propostes que defineixen la cuina que es fa a la ciutat: d’autor, tradicional, tapes i platillos i pastisseria. A més, hi haurà una zona de degustació amb barres i taquilles on comprar els tiquets de degustació a un preu de 4,50€ la tapa.
Paral·lelament a les degustacions, l’Arts Santa Mònica acollirà ponències en viu i tallers especialitzats de 25 minuts de durada oberts al públic. L’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat. Així mateix, 15 dels establiments més emblemàtics d’aquesta concorreguda via barcelonina se sumaran a la iniciativa amb una tapa creada per a l’ocasió que tothom podrà gaudir al preu de 3,50€. Les 15 propostes participaran al I Concurs de Tapes de Tast a La Rambla, la guanyadora del qual s’anunciarà diumenge 15 de juny.
‘Tast a la Rambla’ neix amb la voluntat de reivindicar La Rambla com a gran eix lúdic barceloní per a tots els públics així com de convertir-se, cada principi d’estiu, en la gran fita gastronòmica de la ciutat de Barcelona. La iniciativa està organitzada per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla i el Grup GSR, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Barcelona World Race i amb el patrocini de grans marques.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *