Xamaleón, el gelat que canvia de color

El creador d’aquest gelat és físic, però que el titular no us enganyi. El ‘Xamaleón‘ està elaborat de manera natural. Res de química. La seva composició és un secret —la patent està al caure— però si el tasteu coincidireu amb mi que té gust a fruites, macedònia o tutti frutti i també a aquell xiclet que mastegàvem de petits els que ara rondem els 40. I per què canvia de color? Per diversos motius. “Qualsevol aliment varia de color si canvia de temperatura, l’encapsules o s’oxida”, m’explica el Manuel Linares, pare de la criatura. És cert.

manuelinares
Crec que aquest noi arribarà lluny, té empenta i empatia. Físic, enginyer electrònic, professor de Batxillerat… No sabia cuinar i es va apuntar a l’Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona per aprendre’n. I d’allà va fer cap a la Asociación Empresarial Nacional de Elaboradores Artesanos y Comerciantes de Helados y Horchatas (ANHCEA), a Xixona, on es va gestar l’invent. Garantia de qualitat. Si aquest estiu teniu una estoneta aneu-lo a veure a Blanes i tasteu els seus gelats artesans. El ‘Xamaleón‘ sorprèn, el de coco és brutal i el de galeta maria fa estremir d’emoció els nens de dos anys. Crema catalana, pistatxo de Sicília, nata amb nous, maduixa del Maresme… Tota una experiència!

IceXperience
Jovara, 10 Calella de Mar (Barcelona)
Raval, 11 Blanes (Girona)

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *