‘Àrtic’. BTV. Els Gastronomistas ens entaulem a la televisió

Dijous 18 de setembre, el col·lectiu Gastronomistas —del qual formo part— vam estrenar secció gastronòmica al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió, altrament coneguda com a BTV. Un cop al mes, i en representació d’aquest grup de periodistes, en Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa ens passejarem per diferents restaurants de la capital catalana per descobrir als teleespectadors plats, vins i maneres d’entendre la cuina i la gastronomia. L’estrena es va fer al restaurant Sergi de Meià —breument referenciat en aquest blog en un post anterior. I el resultat el teniu en el vídeo que segueix aquest text. Ens aniria molt bé saber què en penseu per tal de millorar les nostre intervencions. Animeu-vos a deixar els vostres comentaris!

 

2 Comments
 • ivan moreno
  setembre 25, 2014

  Te he escoltat al especies protegides de la Ser
  I m’ha agradat com t’expliques i com parles.
  A partir d’ara et seguiré a instagram.
  Gracias!

  • carme_gasull
   octubre 6, 2014

   Gràcies a tu per deixar aquest comentari, Iván!
   Espero que també t’agradin les fotos que vaig penjant (crec que algun cop així ha estat).
   Una abraçada virtual,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *