Fòrum Gastronòmic Barcelona 2014. Les meves cites

El Fòrum Gastronòmic és el primer congrés de gastronomia amb fira que es va posar en marxa a l’Estat espanyol. Això va succeir fa 15 anys i, per celebrar-ho, enguany s’ha celebrat a Barcelona coincidint amb un altre saló de pes, Hostelco. Cuiners, productors, enòlegs, pastissers… Els millors professionals del sector van desfilar pels escenaris, aules i tallers d’aquest esdeveniment que va tenir lloc del 20 al 23 d’octubre a la ciutat. “Marca les teves cites”, posava el programa. Jo les tenia clares. Els seus creadors van comptar amb mi per presentar o moderar diversos tallers temàtics amb degustació que van originar debats, reflexions, ganes de viatjar i d’aprendre. El resum, servit en imatges. Receptes de 7 cuiners que heu de conèixer i un vídeo que va ser tota una sorpresa visionar.

Processed with Moldiv

Subtil acidesa. Víctor Quintillà (Lluerna. Rafael Casanova, 31. Santa Coloma de Gramenet) i Rafa Peña (Gresca. Provença, 230. Barcelona)

Processed with MoldivMar, sublim senzillesa. Sacha Hormaechea (Sacha Botillería y Fogón. Juan Hurtado de Mendoza, 11 . Madrid)

Processed with MoldivAmanides asiàtiques. Ly Leap (Indochine. Muntaner, 82. Barcelona)

Processed with Moldiv Sensibles contrastos. Albert Ventura (Coure. Passatge Marimon, 20. Barcelona / El Cercle. Carrer dels Arcs, 5. Barcelona)

Processed with Moldiv Radicalitat perfeccionista. Jordi Vilà (Alkimia. Industria, 79. Barcelona)

Processed with Moldiv Quan les idees vénen del camp. Oriol Rovira (Els Casals. Sagàs. Berga)

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/El-Forum-de-Gastronomia-el-gran-aparador-dels-xefs/video/5297752/#

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *