Ilda’s Town Beer. Cerveses artesanes i de proximitat

“Volem ser la cervesera de Sant Cugat del Vallès. De fet som la primera. Mai s’ha fet cervesa a la ciutat”, assegura l’Àlex Ros, restaurador i creador de l’Ilda’s Town Beer, la nova microcerveseria del Vallès Occidental. Cervesa acabada de fer i servida al client. Tipus brewpub però entaulat perquè la seu de la factoria és un dels seus restaurants, el Xarlot. 100% proximitat. De moment hi elaboren cinc varietats creades a partir dels millors malts alemanys. L’última en sortir es diu FUM, de fumada, i encara no té envàs. Les altres quatre sí i llueixen així de bé. La TORR és la torrada, la negra, d’inspiració belga, dolça i amb cos. La CLOT és la llupolosa, una cervesa d’inspiració angloamericana amb cos i personalitat. Em mullo. De les tastades, la que més m’ha agradat. La ROS és estiuenca i no, no és un autohomenatge del seu creador sinó un tribut a la famosa cervesa rossa txeca elaborada amb ordi maltejat. Per últim hi ha la MAT, la pilsner, la de blat, elaborada segons la tradició bavaresa. Propostes per a paladars diferents que es poden beure i comprar a tots els establiments de l’empresari (Matilda, Xarlot, Clotilda i Gilda) a la mateixa comarca vallesana. Plans previstos per la companyia a curt termini? Continuar amb l’organització de visites guiades i degustacions durant els caps de semana, tancar el local per esdeveniments privats durant els quals s’instal·len barrils i aixetes de la pròpia marca i treure al mercat noves varietats. Del 10 al 12 d’octubre us les deixaran tastar a la II Fira Internacional de la Cervesa Artesana de Sabadell i, sempre que vulgueu, als quatre restaurants del grup. Dins una copa o en un plat. Demaneu pel brownie banyat amb cervesa TORR i escuma de cervesa MAT. Un encert.

bwoniesmbcervesaclot

Ilda’s Town Beer
Av. de les Corts Catalanes, 7. SC Trade Center
Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 590 62 62

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *