Mercat de Mercats 2014. La cuina dels territoris a Barcelona

Una quarentena de parades de mercats de tot Barcelona, una cinquantena de xefs i cuiners, més de 30 productors artesans, 16 cellers de vins i caves, 8 dels millors forners de la ciutat i 14 bars i restaurants que oferiran tapes, platillos i racions elaborades al moment. Aquestes són algunes de les xifres de la cinquena edició de la festa gastronómica que se celebrarà del 17 al 19 d’octubre a l’avinguda de la Catedral de la capital catalana. Durant tres dies, a Mercat de Mercats hi passaran moltes coses.
Hi haurà demostracions culinàries, tastos guiats de vins, caves i productes agroalimentaris, música, concursos, activitats per a nens… Jo sóc part implicada del muntatge, per tant, poc objetiva, però m’agrada viure aquesta experiència any rere any perquè em permet aprendre dels millors professionals del país a la meva ciutat. Que voleu que us digui, sóc de mercat.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *