‘Àrtic’. BTV. Capítol 4: Balius Bar

Dijous 11 de desembre. Quart capítol dels Gastronomistas al programa ‘Àrtic’ de Barcelona Televisió (BTV). El Josep Sucarrats, la Laura Conde i jo mateixa, en representació d’aquest col·lectiu de periodistes gastronòmics, vam decidir fer un mos i un beure al Balius Bar, un restaurant-cocteleria amb aires de taverna situat a una històrica adrogueria del barri barceloní de Poblenou. La parella propietària, la Rosa Solà i el Mike Cruickshank, omplen el rebost del nou local amb conserves, salaons, productes ecològics i de proximitat que aposten per harmonitzar amb vermuts, còctels i copes d’autor fetes a l’instant. El binomi aconseguit ens encanta!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *