Ca la Laia. Cantonigròs. Osona

Casa de menjars, cuina de fonda, taula amb caliu… Entrar per la porta d’un restaurant i sentir-te acollit a l’instant per obra i gràcia d’un seguit d’objectes atrevits, colorits i familiars. No cal tenir llaços de sang per sentir-te com a casa a casa d’algú i això és el que et pot passar a Ca la Laia abans i tot de tastar els seus macarrons o la cuixa de pollastre al forn. En aquest racó del Collsacabra hi abunda l’amor, l’humor i el producte de la terra. Sobrassada de Can Colom, iogurt de Can Ubach… Ingredients amb nom i cognoms, pròxims, propers, com l’Ignasi Camps i la Laia Cano, amo i mestressa d’aquest indret on es cuinen i es serveixen plats que t’apropen al territori. Mongetes del ganxet amb morro i orella, platillo de cigrons, tripeta i capipota, jarret de porc cuit al forn de llenya… I aquest arròs amb calamars de llauna, salsitxes i carxofes que no feia ni mon àvia ni ma mare però que convida a repetir perquè la memòria és sàvia i reconeix els plats ben fets a la primera mossegada.

arroscalalaia

Ca la Laia
Major, 4. Cantonigròs
Tel. 93 852 51 24

2 Comments
 • Laia i l'Ignasi
  desembre 12, 2014

  moltes gràcies per els comentaris !!

  • carme_gasull
   desembre 21, 2014

   A vosaltres per fer-nos sentir com a casa! Bones Festes, Laia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *