Vi per joguines. Associació Catalana de Sommeliers.

El missatge no pot ser més clar ni la data, més significativa. Per segon any consecutiu, l’Associació Catalana de Sommeliers, Cellers de Catalunya i Monvínic pretenen convertir un seguit de vins i caves en joguines per a nens i nenes de Barcelona amb pocs recursos la vigília del dia de Reis. Si voleu participar en aquesta campanya de bescanvi només cal que us acosteu al centre de divulgació vinícola Monvínic de Barcelona entre les 16h i les 21h. del dia 5 de gener amb una joguina (nova, no violenta i amb certificació CE) sota el braç i us obsequiran amb una ampolla dels Cellers AT Roca o de vi de la Cooperativa Falset Marçà, per posar algun exemple de les empreses que col·laboren en la iniciativa solidària. La mateixa nit, tots els regals recollits s’aportaran a la campanya Cap Nen Sense Joguinaque, des de fa 48 anys, organitza Ràdio Barcelona-Cadena SER. Vi per joguines. Intercanviem somriures?

Monvínic
Diputació, 249. Barcelona
Tel. 932 726 187

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *