Can Duran fa renéixer la llonganissa Casa Sendra

Vaig  tenir la fortuna de gaudir d’una de les últimes llonganisses de Casa Sendra a principis de 2014. L’Olivé de Barcelona commemorava els seus 30 anys de vida amb un dinar per on van desfilar alguns dels plats més emblemàtics de la seva història. Un d’ells, la coca del Maresme amb un talls del prestigiós embotit de Vic. Tots sabíem que aquest entrant no sobreviuria l’aniversari. La marca acabava d’anunciar el seu tancament i la família de restauradors barcelonins assegurava que no trobaven digne successor per mantenir-lo a la carta. “N’hem tastat d’altres, però cap com aquesta, és la que més ens agrada”.

llonganissacasasendra
Avui tornen a tenir-ne i tot gràcies a l’empresa d’embotits Can Duran, actual propietària de la històrica marca osonenca, que ha sabut reproduir els processos artesans i exclusius que han identificat la firma durant els 165 anys. Per aconseguir-ho, ha estat cabdal l’assessorament de Pau Arboix, el seu antic propietari, qui ha treballat colze amb colze amb el David García-Gassull, l’actual, així com la creació d’una àrea dedicada única i exclusivament a la nova generació de productes a les instal·lacions de Can Duran a Seva, al parc natural del Montseny. El cobdiciat embotit està disponible en tres formats diferents i el preu de cada peça oscil·la entre els 40 i el 60€/kg. Ho valen? Tasteu-les i opineu després, si us plau.

canduranexentis
L’esforç destinat a la recuperació d’aquest embotit no ha repercutit en la cara més innovadora de Can Duran, pionera en el mercat en apostar pels productes sense al·lèrgens. La prova és la gamma Exentis, creada l’any 2012 i integrada per diversos embotits com el fuet, la llonganissa, el xorís i la catalana en diferents presentacions i llescats, lliures de gluten, derivats lactis, soja o sulfits. Dues propostes diferents, ambdues de qualitat. Tradició i innovació de la mà.

Can Duran
Gurri, 2
08533 Seva (Barcelona)
Tel. 93 889 23 35
www.canduran.com

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *