Sant Jordi gastronòmic. Llibres per menjar, beure i viure millor

La de la imatge no sóc jo però podria ser-ho. Podria simbolitzar un camí, el meu camí, i les persones que m’he anat trobant en el recorregut. No es veuen però hi són. Un dia, sense saber del tot perquè, apareixen a la teva vida, i s’hi queden d’una manera o una altra. Vet aquí tres exemples concrets: el Josep Sucarrats, el Sergi de Meià i la Virginia Gasull. Amb cap dels tres m’hi uneix cap parentiu però hi he connectat. Els tres formen part de la meva vida amb més o menys intensitat i estan de promoció editorial o sigui que no espereu una crítica literària objectiva. No és el cas.

Processed with MoldivDe la mateixa manera us dic que tinc els tres exemplars a casa i que fan de bon llegir i assaborir. Si us apassiona cuinar, entaular-vos als restaurants, recòrrer el territori per menjar i beure, saber de vins i conèixer anècdotes sucoses relacionades amb el món de la gastronomia no trobareu cap llibre millor que aquests. O sí, tot és qüestió de gustos. Aquests són els meus i volia compartir-los. Feliç Diada de Sant Jordi!

‘Històries de la Barcelona Gormanda’. Josep Sucarrats i Sergi Martin. Angle Editorial.
‘Esmorzars de forquilla’. Sergi de Meià i Adelaida Castells. Comanegra.
‘In vino veritas’. Virginia Gasull. Suma de Letras.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *