Sant Jordi gastronòmic. Roses i llibres comestibles

Comparteixes l’afició gastronòmica amb algú a qui estimes? Estàs de sort. Aquest Sant Jordi podràs demostrar-li el teu amor amb roses i llibres que esperen ser devorats.

Si hi ha algú que en sap de flors que es mengen és la Laura Carrera, fundadora de l’empresa Flores en la mesa, amb seu a Saragossa. En comercialitzen tot l’any, fresques i crista·litzades amb sucre. A qui no li agradaria rebre la petita joia ensucrada que obre aquest post en un dia tan especial? La trobareu a diferents establiments de Catalunya: Sempraviva (Barcelona), Olives i Conserves Graus-Mercat de La Boqueria (Barcelona) o Vera Magna (Sabadell) en són alguns. Si preferiu fer una comanda online: www.floresenlamesa.com.

elrosalentaulats
Per tercer any consecutiu, El Rosal proposa que tastem la seva rosa feta de pasta de neula recoberta amb un toc de cobertura de xocolata. Així, el 23 d’abril, una vintena d’establiments de Barcelona i d’altres d’arreu de Catalunya, que ja comercialitzen els productes de l’obrador artesà als seus prestatges, vendran aquest dolç solidari. Si els voleu veure en acció sapigueu que tindran parada pròpia a la Plaça Major de Sarrià de Barcelona, a Lleida i a Tàrrega, ciutat d’on són originaris. I que alguns restaurants la vendran com a postres especials per Sant Jordi. Més detalls a www.elrosal.cat.


silviasboxentaulats
Al forn del taller Sylvia’s Box, a Barcelona, no només s’hi couen roses comestibles, també llibres, prínceps, princeses i dracs per endolcir el Sant Jordi a petits i grans. Les roses estan inspirades en la rajola de Barcelona i es presenten en diferents combinacions de color (vermell-blanc, vermell-gris i ros-blanc) mentre que els llibres es poden personalitzar: escriu el missatge que vulguis al destinatari que mes t’estimis i no t’oblidis el bolígraf de tinta comestible que l’acompanya. Aquestes i altres galetes a: https://thesylviasbox.wordpress.com/

2 Comments
 • Júlia
  abril 16, 2015

  M’encantan las flors i si son comestibles encara millor. M’agradava molt el teu bloc.
  T’animo a fer una ullada al meu post d’aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

  • carme_gasull
   abril 20, 2015

   Hola Júlia, t’agraeixo el comentari. Tens raó, és molt interessant el teu post. L’he recomanat a una amiga estilista que fa coses molt xules també: http://derositasblog.blogspot.com.es/. Que tinguis un Sant Jordi ben florit 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *