El Filete Ruso. Barcelona. Un lustre i un ‘food truck’

‘Fileteando’. Així es diu el primer food truck de Km0 i de carns ecològiques que roda per Catalunya. Un projecte de càtering ‘bo, net i just’ o el que és el mateix, de filosofia slow food, la que practiquen en Claudio Hoyos i l’Adrián Milà, propietaris també dels restaurants La Burg (2008) i El Filete Ruso (2010) de Barcelona. Aquest gran projecte mòbil és una de les maneres que han trobat per celebrar el cinquè aniversari del seu segon restaurant. Pas mal. En tenen d’altres més convencionals, com la introducció de noves especialitats a la carta i un recull dels plats més celebrats per la clientela, entre els que destaquen les hamburgueses estacionals o el ‘filet rus’ amb formatge de pastor i tòfona de la fotografia. Els aniversaris en el sector de la restauració no són fruit de la casualitat sinó de la regularitat i l’Enric Millà, l’eco-cuiner de l’establiment, broda el plat.

filetruselfileterusoentaulats
Cinc anys després de la seva obertura, El Filete Ruso gaudeix d’una salut i d’un aspecte excel·lents, com diria el senyor metge. Deu ser perquè s’alimenta bé i alimenta bé als seus parroquians. La importància del producte de proximimitat i estacional. Als amants de la gastronomia ja ens han convençut però com el món és més gran i ara tenen rodes estan disposats a convèncer a tothom. Fans de la moda i de la música, prepareu-vos. Trobareu el food truck carnívor a molts dels vostres esdeveniments preferits: Sónar, 080 Barcelona Fashion, Canet Rock, Festival Cruïlla Barcelona… I més aviat que tard ens sorprendran amb la seva versió vegetal. ‘Vegetaleandois coming. L’estem esperant.

El Filete Ruso
Enric Granados, 95. 08008 Barcelona
Tel. 932 17 13 10
www.elfileteruso.com

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *