Tast a la Rambla 2015. 2a Setmana de Gastronomia de Barcelona

Del l’11 al 14 de juny torna el Tast a La Rambla, o el que és el mateix, un aparador del que ofereix Barcelona a nivell gastronòmic a través de les propostes d’una cinquantena de restaurants, bars i pastisseries de la ciutat. La Rambla de Santa Mònica de la capital catalana és l’escenari d’aquest festival on ciutadans, turistes i passavolants podran tastar plats d’autor, tradicionals, exòtics, tapes i dolços, així com assistir a un ampli programa d’activitats i tallers gastronòmics de manera gratuïta a l’Aula Tast, ubicada l’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7).

Entre les novetats de la 2ª Setmana de Gastronomia de Barcelona destaca l’ampliació de la zona de pastisseria i begudes, la introducció de cuines del món i les actuacions de música en directe. I entre les repeticions, el II Concurs de Tapes, en el qual hi participaran una vintena d’establiments de restauració ubicats a La Rambla. El guanyador del concurs s’anunciarà diumenge dia 14.

tastalarambla2014entaulats

Tapa guanyadora del ‘I Concurs de Tapes de Tast a la Rambla’. Bar Cañete.

 

Tast a la Rambla va néixer de la mà de  l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla i Grup GSR amb la voluntat de convertir-se, cada principi d’estiu, en la gran fita gastronòmica de la ciutat de Barcelona així com de reivindicar la via més concorreguda de la capital catalana com a gran eix lúdic barceloní per a tots els públics. Va pel camí d’aconseguir-ho.

Horaris del Tast a La Rambla:
-Dijous 11 de juny: de 12 a 22h.
-Divendres 12 i dissabte 13 de juny: de 12 a 00h.
-Diumenge 14 de juny: de 12 a 22h.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *