Adeú a Juli Soler

Dilluns passat vaig conèixer la Rita. No va parar de somriure en tota la vetllada. Èrem a la Moritz, a la Nit dels Sommeliers, on va recollir el premi al Millor Sommelier 2015 en nom del seu pare, en Juli Soler. El guardó reconeixia l’impulsor d’una cuina innovadora, creativa i d’experimentació així com el director d’un dels millors restaurants del món, figura imprescindible de la història de la gastronomia catalana gràcies a una nova manera de fer les coses. A ell se li atribueix la instauració d’un model de coordinació nou als restaurants que complementa el treball de cuina, el treball de sala i els sommeliers. I també la descoberta d’un geni dels fogons, en Ferran Adrià. Ens deixa un gran amfitrió. El meu condol més sentit. Descansi en pau.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *