Formatges i cerveses. Fent un tomb per Mataró. Estiu 2015

No es pot passejar amb gana per Mataró. Vaig a la Plaça Gran a comprar uns tomàquets i torno a casa amb el carro ple de fruites i verdures collides a casa de la M. Àngels. Trec el cap per La Formatgeria del carrer Santa Maria i m’enduc una tremenda burrata, un interessant formatge de cabra zamorà i tres cerveses artesanes que, m’expliquen, aviat estaran a la venda a un nou establiment de la ciutat. La primera botiga de cervesa artesana de la capital del Maresme ja té nom, Molta Malta, i obrirà les seves portes al setembre al carrer Na Pau. Diu que tindran més de 100 referències. Estic perduda. Tampoc podré passejar amb set per Mataró.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *