Boadas Cocktails. Barcelona. Còctels d’aniversari feliç

Avui no ha estat un dilluns qualsevol. Avui, 12 d’octubre de 2015, s’han celebrat moltes coses. Cadascú les que ha volgut. Jo m’he decantat per una que fa història. Història de Barcelona. La mítica cocteleria Boadas ha brindat avui per tres dates ben especials: el 120è aniversari del naixement de Miguel Boadas, el seu creador, els 82 anys de feliç existència a la capital catalana i els 45 anys darrere la barra de l’actual gerent, Jerónimo (Jero) Vaquero. Ha estat una festa acollidora, emotiva, plena de cares conegudes del sector cocteler. M’hi he trobat el Javier de las Muelas, satisfet de mantenir el seu Dry Martini dins la llista dels The World’s 50 Best Bar, feta pública fa quatre dies. També hi era el George Restrepo, pare del web Coctelería Creativa, el Marc Álvarez, bar manager d’elBarri Adrià, el Pedro de Milano Cocktail-Bar… Mitja professió no s’ha volgut perdre la trobada ni el còctel creat per a la ocasió: ‘La piscina de Miguel’, elaborat amb rom Botran i una desena d’ingredients més.

lapiscinademiguelEl fum de la pipa d’ Ernest Hemingway, una punta del bigoti del Salvador Dalí, l’esperit d’en Xavier Cugat… El Jero Vaquero, l’Adal Márquez i el José Antonio Femenía, gerent, headbartender i bartender de la cocteleria més antiga de Barcelona, han abocat grans dosis de poesia en aquest combinat. Coses de l’exclusivitat. Només se’n faran 1.040 unitats des d’ara fins d’aquí a un parell d’anys, calculen, perquè aquestes són les petaques que hi ha. Un trago de coleccionista. Quan hem alçat la primera copa, amb cava, brandy, vodka, sucre, angostura i triple sec m’ha semblat notar l’esperit de Manolo Vázquez Montalbán i de Pepe Carvalho. Al còctel de la casa li ha sortit competència, nois. Però això és sa. Vol dir que tot va bé, estigueu tranquils. He deixat la festa abans que arribés el Simone Caporale, el creative bartender del lloat Artesian de Londres. Segur que, com jo, ha sentit que Barcelona avui era la capital mundial de la cocteleria i el Boadas, el millor bar del món.

Boadas Cocktails Bar
Tallers 1. 08001 Barcelona
Tel. 93 318 95 92
www.boadascocktails.com

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *