Disfrutar. Barcelona. Gaudir la cuina i la sala de principi a fi

Despedir un any molt llarg gastronòmicament parlant i escollir una copa com a plat preferit. Copa freda de brou de llebre. Excepcional. Si t’agrada la caça t’han caçat. Assaboreix el trago i prepara les papil·les pels últims plats del ‘Menú Especial del Dia’ del restaurant Disfrutar. Què et puc descobrir d’aquest indret que encara no hagis llegit o escoltat? El polvoró de tomàquet i Caviaroli d’arbequina que desafia la dolçor de la rebosteria nadalenca? El rovell d’ou cruixent amb gelatina de bolets que et fa feliç com les gallines? La yuba de dashi amb maridatge de salsa de soja que et redescobreix els matissos d’aquest llegum? Els pebrots de xocolata amb oli i sal que et recorden què s’ha de tenir per arribar lluny a la vida? O els macarrons a la carbonara més famosos de la gastronomia contemporània?

 

macarronsdisfrutarentaulats
T’esperes gaudir dels cinc sentits a l’establiment barceloní dels tres cuiners que van participar activament en el desenvolupament de la cuina creativa d’ elBulli. Te’n gaudiràs. I això mereix l’espera d’una taula. No desesperis. L’Eduard Xatruch, l’Oriol Castro i el Mateu Casañas despedeixen l’any (a la ciutat) amb una estrella Michelin sota la jaqueta blanca per “la creativitat, el gust i el nivell tècnic dels seus menús de degustació” i amb l’anunci del Premi al Restaurant de l’Any que els hi atorgarà el maig del 2016 l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. Els guardons són compartits, com el restaurant que van obrir a Cadaqués (Girona) l’any 2012. Compartir, Disfrutar… Digues-me el nom que tries pels teus projectes i et diré com ets. Humil, respectuós, atípic, lliure, especial…
Tres no sempre són multitud. De vegades tres fan grans equips grans, a la cuina i a la sala. Despedir el 2015 amb el record de gaudir plenament d’un àpat, de principi a fi.

Disfrutar
Villarroel, 163. Barcelona
Tel. 93 348 68 96
http://ca.disfrutarbarcelona.com/

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *