Gastro-Rimes, petits textos per degustar de l’orella al paladar

Una dona llarga i prima, seca com un bacallà
Volem pa amb oli, pa amb oli volem
O lai lai, la masovera se’n va al mercat
En un got no hi pot haver-hi hagut mai vi del fort sense un embut

Quantes cançons, expressions, dites o refranys coneixes que parlin de beure i de menjar? Més de les que creus i menys de les que sentiràs en aquest espectacle de petit format. N’hi ha d’innocents i infantils, també de picants i salades, n’hi ha que et faran somriure, d’altres fins i tot riure i algunes et deixaran un regust amarg.

“M’agraden els jocs de llengües” repeteix l’actriu Lali Feliu mentre el músic Miquel Ferret fa sonar el saxo, el clarinet, la flauta i la campaneta ‘fa ning-ning’.

Humor, amor, actualitat, sensualitat, receptes… Benvingut a les Gastro-Rimes, un cabaret gastronòmic fresc i entretingut que, de moment, es pot degustar els dissabtes de febrer al restaurant Zarautz, al barri d’Hostafrancs de Barcelona. La funció comença a les 19h i té un preu de 12 euros que inclou tapa i consumició.

Coneixes la història del rovell i la clara? Ell estava per sucar-hi pa. I l’ou ferrat es convertí en un ou esparracat. Ho sé, el relat no és ben bé així. I doncs, què esperaves? Jo sóc de llengües, però només parlo i escric. Si vols rimes amb ritme ves a veure el teatre de la Lali Feliu.

Restaurant Zarautz
Elisi, 13. Barcelona
Telèfon: 93 325 28 13
www.zarautzbcn.es

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *