Adéu a Mey Hofmann

Recordo amb nitidesa la Mey Hofmann durant la seva intervenció a la última edició de Mercats de Mercats. A ella i al seu inseparable Eric Ortuño. Dos grans mestres pastissers que es complementaven a la perfecció. Vaig tenir la sort de presentar-los en un parell d’ocasions en aquest esdeveniment popular barceloní i vaig poder sentir l’admiració i el respecte del públic assistent —molts, alumnes o exalumnes de l’escola Hofmann— per les seves creacions. Treballs artístics que mostraven l’evolució que ha viscut el món de les postres i que demostraven que la tradició i l’avantguarda poden conviure perfectament en un obrador. El món gastronòmic i els amants de l’art dolç plorem la seva pèrdua. Que en pau descansi.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *