Àrtic. BTV. Barcelona fa xup-xup. Ahir, avui i sempre

Sumar 230 anys de vida sembla increïble, però és cert. El restaurant Can Culleretes celebra la seva llarga història a la restauració  barcelonina amb un menú especial que ret homenatge als plats estrella de la casa. Cuina catalana de mercat. Un homenatge a les Terres de l’Ebre és el que fan els germans López al nou Xerta Restaurant, ubicat al nou hotel Ohla Eixample. Alta cuina de producte. Els Iglesias, uns altres germans, també han estrenat establiment a la ciutat. S’anomena Bobo Pulpín perquè el pop és el personatge i l’ingredient estrella del local tot i que també serveixen tapes amb influències diverses. De tapes per Barcelona és el nom de la ruta que podeu seguir fins diumenge per descobrir les propostes de més d’un centenar de bars i restaurants de la capital catalana. I d’aquí a uns dies, del 9 al 12 de juny, arribarà el 3r Tast a la Rambla, una concentració enogastronòmica única per a gaudir de tot el que es cuina a la ciutat, dolç i salat. Barcelona fa xup-xup. Ahir, avui i sempre.

 

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *