‘Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016’

Heu sentit a parlar de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016? Si és així haureu escoltat o llegit que es tracta d’un projecte viu i participatiu que vol sumar i visibilitzar els esforços de les entitats, agents i persones del país que treballen per promoure el sector agroalimentari i gastronòmic català.

Producte, territori i cuina, aquests són els tres eixos que vertebren aquesta distinció i les més de 150 actuacions englobades en el marc del projecte. N’hi ha per a tots els gustos: fires i mercats de producte, rutes i experiències turístiques, festes i campanyes gastronòmiques, jornades organitzades per col·lectius de cuina, gremis, centres de recerca i formació, campanyes de promoció del sector agroalimentari…

Per recopilar-les i per explicar com i en què s’està treballant hem posat en marxa un website (www.somgastronomia.cat) que s’actualitza periòdicament, a més del perfil Som Gastronomia a Facebook, Twitter i Instagram, on donem a conèixer les accions i activitats tan dels impulsors del projecte, com de les més de 500 entitats que ja s’hi han adherit.

Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 també té com a finalitat destacar i promoure aquelles regions europees que contribueixen activament en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, posant en valor les diferents cultures alimentàries, l’educació per a la salut i la sostenibilitat, i la innovació gastronòmica.

No cal que us digui que és un repte i un orgull comissariar aquest projecte…

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *